Значи викаш Богоугодни са наште колици....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Преди няколко вечери в лозенец видях паркирана в няква малка улица тъмна (черна или тъмносиня, нещо такова) 155-ца, имаше стикер Club Alfa Romeo Bulgaria, само че не на задното стъкло а някъде по-надолу, или беше върху бронята или върху капака на багажникаОтстрани по-колата имаше някви бели елементи. Регистрацията беше СА, номера не помня но май имаше няква 8-ца в него
Стана ми интересно на кого е
Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
-
Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщениеПреди няколко вечери в лозенец видях паркирана в няква малка улица тъмна (черна или тъмносиня, нещо такова) 155-ца, имаше стикер Club Alfa Romeo Bulgaria, само че не на задното стъкло а някъде по-надолу, или беше върху бронята или върху капака на багажникаОтстрани по-колата имаше някви бели елементи. Регистрацията беше СА, номера не помня но май имаше няква 8-ца в него
Стана ми интересно на кого е
http://clubalfaromeo.com/forum/attac...4&d=1262855307ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеДнес сутрина към 9:00 на страничния вход на УНСС, 156-ца комби ми свирна за поздрав точно като минаваше покрай мен. Махнах му, той ми кимна. Номера не го помня, но започваше с У. Аз се бях спрал за секунда там, че оставях сестра ми, а той продължи напред да търси място, което намери 50 метра по надолу. Мина ми през акъла да спра да разменим 2-3 приказки, а явно и на него защото ме загледа като минавах покрай него, но бързах.
Поздрави
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеДнес сутрина към 9:00 на страничния вход на УНСС, 156-ца комби ми свирна за поздрав точно като минаваше покрай мен. Махнах му, той ми кимна. Номера не го помня, но започваше с У. Аз се бях спрал за секунда там, че оставях сестра ми, а той продължи напред да търси място, което намери 50 метра по надолу. Мина ми през акъла да спра да разменим 2-3 приказки, а явно и на него защото ме загледа като минавах покрай него, но бързах.
Поздрави
Comment
-
Моля модератор да изтрие два от постовете ми и да сотави само един. Интернета ми е много гаден и съм натиснал няколко пъти бутонаLast edited by mitenceto89; d.m.y г., 11:56.
Comment
-
Първоначално публикувано от mitenceto89 Покажи съобщение156-цата е моя. Сещам се за случката, но тогава незнаех за темата, че я има и в този форум (защото съм член и на Фиат форума). А тогава докато с гледах към теб, един Опел Фронтера ме "подпря отпред" и докато се усетя да му свирна да спре да дава назад .... за щастие нацели емблемата, която и без това е избеляла и няма никакви щети.
ПоздравиAR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщениеОнзи ден карах покрай един спорт вагон в Ямбол, но нещо бях умислен и не помня номера. Аз бях със синя 145. Дали не съм метнал на теб ?
Comment
-
Клубна 147 сива с номер СА4493 на пазарчето в кв"Чайка" във Варна кой е?
Слуша доста селско музика за втори път го виждам, пъртво беше яко чалгия Софка. Един съвет от мен да си затваря прозорците докато слуша музика.Last edited by Mirela; d.m.y г., 19:43..::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеПопът който дойде да кръсти племеницата също караше 145-ца,мъж на около 50 години.
Така ,че няма какво да се чудите.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеTази знам на кой е ,ако е на друг не знам може и да е на rument_77
http://clubalfaromeo.com/forum/attac...4&d=1262855307ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
0898463130-Румен
Comment
-
Тази сутрин по пътя за Сф,след полицията на Владая,се прибрах с десен мигач,след като изпреварих един бус и Ванката профуча покрай мен със сивата стрела.Аз бях с камуфлаж-едно ZX бордо.След това на Княжево го настигнах,и повече не го видях за днес,нищо че е бил до Студенстки...Alfonso 1.3 Boxersigpic EX
Alfonso 156 2.4 140 -new breed
Comment
-
Сива 156, СА1030 с 4 хайванина в нея, на капанчетата след отбивката за Тетевен - Рибарица вчера към 5-6 следобед......с клубен надпис на заден джам.....мислех да чукна лафче, но бях убит и нямах време....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment